Fortsätt till huvudinnehåll

Nu är leverreningen klar. Utvärdering



Ja, nu var det klart. Reningen! :)

Det skulle ju börjas med epsomsaltet utblandat i vatten. Herremindagar.... det var nog bland det värsta jag försökt svälja ner. Inte konstigt att det även kallas bittersalt. 
Nåja, jag tog tjuren vid hornen. 4 dl totalt, innan själva olivoljeblandningen med grape och citron som inmundigades innan sovdags. Den blandningen gick förvånansvärt bra att få i sig. Inga problem alls.

Lade mig på höger sida och magen började mullra som värsta åskan. 
Somnade och vaknade vid 7 och tog 2 dl till av magnesiumsaltet/epsomsaltet. Somnade om och vaknade kl 9 för de sista 2 dl. Dessa två gånger smakade inte blandningen lika vidrigt som de första två gångerna. Konstigt! Så det gick snabbt att dricka. 

Nu drog det igång.......
Jag kan säga såhär.... Det såg ut som om jag inte ätit någonting annat än lakritskola de sista veckorna. Kolsvart!!!! 😱

Några stenar såg jag inte till, (men vad vet jag), men någon sorts utrensning skedde helt klart. Har aldrig sett något värre 😂
Men om det kom från levern, gallblåsan, gallgångarna eller tarmarna, det vet jag inte. Spelar faktiskt inte någon större roll, då jag ändå kände att det kom ut saker som inte borde legat kvar. 

Nu på eftermiddagen är jag totalt tömd och måste säga att det känns bra. 

Det blir som en tarmsköljning. Så jag kan rekommendera att man tar probiotika efteråt. När man blir så rensad/renad så följer säkert både goda och dåliga bakterier ut och de goda vill vi ju få tillbaka till mage/tarmar.

Jag mådde lite illa de första timmarna när jag gått och lagt mig och det trots att jag är/varit mycket noga med min kost. Men det kan även bero på att jag äter medicin som inte ska kombineras med grapefrukt, eftersom biverkningarna kan bli starkare. 

Så se till att ni detoxar kroppen med mängder av grönsaker och bladgrönsaker. innan ni gör reningen så kroppen inte får en chock. Prata med din läkare om du äter mediciner eller är sjuk på ngt sätt. 

Lycka till om du känner att du vill prova. Jag kommer att göra om det. Kanske 1 gång per år kan vara lagom. 
HÄR kan ni läsa om grunderna i den fantastiska reningen och hur du ska hjälpa  levern före denna utrensning.

Värme & Kärlek
Christina




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Airfryer – Bra eller Dåligt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Kitchentime och Kökets favoriter LÄS ÄVEN LÄNGST NER I INLÄGGET FÖR EN GLÄDJANDE UPPDATERING Många har väl uppmärksammat den nya fritösen som finns ute på marknaden nu.  Philips Airfryer som behandlar maten med varmluft istället för en massa olja. Så långt verkar allt vara kanon, eftersom det kan vara mycket dyrt att fritera mat i riktig kvalitetsolja som tål upphettning, utan att oljan ska oxidera vid höga temperaturer, som är nyttiga för oss och inte innehåller bekämpningsmedel och som dessutom är smaklösa. Den enda oljan jag då kan tänka mig är smaklös kokosolja.   Vill du i din matlagning (eller vanlig fritering) använda kokosolja utan smak, så kallad deodoriserad, så välj märken såsom Cocosa eller Kokovita som är utan processtillsatser och görs från nyplockade färska nötter. Den deodoriserade (smaklösa) kokosoljan kom­­mer annars med stor sannolikhet från kopra. Kopra är ofta äldre torrt eller torkat fruktkött, som genom­gå

Godaste lammsteken

Men Glad Påsk på er finingar! Jag hade tänkt ligga lite lågt under påsken med bloggen, men jag kan inte hålla mig. Idag gjorde jag en lammstek som blev något så ofantligt god. Klart jag måste dela med mig av receptet till er. Jag brukar alltid göra lamm till påsk. Det hör liksom till. Men den här gången fick jag för mig att göra marinad. Brukar annars "bara" gnida in köttet i kryddor och sticka in vitlök i fickor. Det brukar bli mumsigt det med. Men den här blev så saftig och med massor av goda smaker. Inge ullkofta. Det är det värsta jag vet. Nu kan man inte alltid rå över hur själva köttet smakar, men med rätta kryddningen och marinad så kan man reglera smaken ofantligt.  Har varit ute i solen dag också. Nere på sjön i flera timmar. Det var fisketävling. Jag drog inte upp en endaste firre. Men vad gör väl det i finvädret. Och naturligtvis hade jag solstolen med mig. Lite lyx i tillvaron skadar ju inte eller hur? :D Med rödvinssås Jag hade en lam

Veckomeny för viktnedgång och/eller sund kost/keto

Hejsan på er! Jag har ju lyckats gå ner 4 kilo under den här veckan (9 dagar) och har gått ner lite till innan med hjälp av en speciell diet jag hållit. Gick ju upp i rasande fart både före och efter operationen av bisköldkörtlarna. Nu var det hög tid att ta tag i det. Jag har ju lovat att skriva ner recepten och beräkningarna på det jag ätit. Så här kommer ett utdrag för en vecka. Det är ett busenkelt sätt att äta och du behöver aldrig gå hungrig.  Det här är ett sunt sätt att äta även om du inte vill eller behöver gå ner i vikt. Som fingervisning så ska  proteinerna  under en dag ligga på ungefär det du skulle vilja väga. Efter ett tag så går det ju att sänka ytterligare om man vill. Jag går ännu inte ut för hårt här, utan ligger fortfarande relativt högt. Detta kommer jag att revidera inom en snar framtid. En köttbit t.ex innehåller ju mycket mer än enbart proteiner, en grönsak innehåller mycket mer än bara kolhydrater, så därför måste man första tiden väga maten för att