När jag lagar maten till barnen på jobbet ibland så är bananpannkakor en mycket uppskattad frukost. Banan är mättande och innehåller kalium. Nyttigt fiberhusk i smeten ger härliga lättsmälta fibrer, probiotika för de goda bakterierna samt gör att plättarna/pannkakorna håller ihop. Mjöl behövs absolut inte.
De är fantastiskt goda och naturligt söta. Brukar vara lika mycket uppskattade av de vuxna.
Vill du ha sylt som är nyttig till så rör du snabbt ihop det under tiden dessa godingar steks.
Tina ekologiska frusna bär i en kastrull. Låt vätskan som bildas nästan koka bort. Rör ner björksocker och fibersirap. Låt koka ihop lite. KLART!

De är fantastiskt goda och naturligt söta. Brukar vara lika mycket uppskattade av de vuxna.
Vill du ha sylt som är nyttig till så rör du snabbt ihop det under tiden dessa godingar steks.
Tina ekologiska frusna bär i en kastrull. Låt vätskan som bildas nästan koka bort. Rör ner björksocker och fibersirap. Låt koka ihop lite. KLART!

2 bananer, mogna
2 ägg
1/2 msk fiberhusk
1/2 krm salt
Eventuellt en nypa vaniljpulver
Mosa bananerna med en gaffel och vispa sedan ihop allt riktigt noga med en stavmixer.
Stek i äkta ekologiskt smör, ghee eller kokosolja på ganska svag värme så att de hinner bli genomstekta.
De sväller upp en aning under stekningen men lägger sig sedan.
Mosa bananerna med en gaffel och vispa sedan ihop allt riktigt noga med en stavmixer.
Stek i äkta ekologiskt smör, ghee eller kokosolja på ganska svag värme så att de hinner bli genomstekta.
De sväller upp en aning under stekningen men lägger sig sedan.
Kommentarer
Skicka en kommentar