Idag är det kylskåpsrens innan avfärd till Stockholm i morgon. På onsdag tidigt som tusan går planet till Portugal.
Det här blir en jättegod vegetarisk rätt med nyttigheter från både tillagad och raw food. g snabbmat när den är som bäst.
Det här blir en jättegod vegetarisk rätt med nyttigheter från både tillagad och raw food. g snabbmat när den är som bäst.
Det jag hade hemma var:
Vitkål
Rödlök
Purjolök
Romansallad 1/2
Ägg
Tomat
Gurka
Paprika
Färska örter
Herbamare örtsalt
Chiliflingor
Smör att steka i
Vitkål, rödlök & purjolök steks i smör på medelvärme tills löken är mjuk och vitkålen lite knäckigt brun (inte bränd). Krydda med Herbamare och chiliflingor.
Tillsätt hälften av romansalladen och stek en minut till.
Servera med kokt ägg, tomat, gurka, paprika, resten av romansalladen, persilja och timjan. Krydda upp med mer örtsalt.
Kommentarer
Skicka en kommentar