Hej på er!
Åh vad jag önskar att ljuset kommer tillbaka så att bilderna blir åtminstone liiite mer hyfsade.
På fredag mina vänner ska jag på arbetsintervju. Jag har ju arbetat som hudterapeut i så många år att jag nu känner att det vore kul att pröva mina vingar även på något annat. Vidareutveckling och nya vyer är ju alltid bra. Vi får se hur det går. Kanske blir det ngt hudterapeut-yrke extra vid sidan om, för jag fullkomligt älskar ju mitt yrke.
Det här blev min brunch idag. Perfekt även för dig som undviker ägg. Själv älskar jag ägg i alla dess former, men jag vet att många av er inte tål det livsmedlet. Kolla gärna receptet på äggfria kikärtsbrödet HÄR
Jag äter ju sällan en regelrätt frukost, utan äter när jag blir hungrig sisådär vid 11-12-tiden på dagen. Ofta blir det då en 16 timmars fasta eller mer från middagen förra kvällen.
Åh vad jag önskar att ljuset kommer tillbaka så att bilderna blir åtminstone liiite mer hyfsade.
På fredag mina vänner ska jag på arbetsintervju. Jag har ju arbetat som hudterapeut i så många år att jag nu känner att det vore kul att pröva mina vingar även på något annat. Vidareutveckling och nya vyer är ju alltid bra. Vi får se hur det går. Kanske blir det ngt hudterapeut-yrke extra vid sidan om, för jag fullkomligt älskar ju mitt yrke.
Det här blev min brunch idag. Perfekt även för dig som undviker ägg. Själv älskar jag ägg i alla dess former, men jag vet att många av er inte tål det livsmedlet. Kolla gärna receptet på äggfria kikärtsbrödet HÄR
Jag äter ju sällan en regelrätt frukost, utan äter när jag blir hungrig sisådär vid 11-12-tiden på dagen. Ofta blir det då en 16 timmars fasta eller mer från middagen förra kvällen.
Är jag riktigt hungrig så avslutar jag gärna en sån här måltid med ett halvt äpple.
Du får fantastiskt mycket näring i en sån här måltid. Någon gång kan du variera genom att äta den rå (Jag föredrar dock att ha tillagad svamp)
Ska det bli en hälsobomb så undvik besprutade produkter
Du avgör själv hur mycket du vill ha av varje livsmedel. Men snåla inte utan se till att du blir lagom mätt. Bättre att göra massor och blir det för mycket så är det bara att spara och värma upp grönsakerna till nästa mål.
Ruccola
Avokado med pressad citron
Pak choi
Champinjoner,
Stjälkselleri,
Purjolök,
Cocktailtomater,
Paprika,
Vitkål,
Herbamare,
Svartpeppar.
Avokadoolja och smör att steka i
Lägg upp en bädd av god pepprig ruccola. Skiva avokado och pressa över citron. Krydda med örtsalt.
Stek först strimlad vitkål, delad pak choi, champinjoner och selleri. Krydda med örtsalt och peppar.
Tillsätt halverade tomater, purjolök och paprika mot slutet av stekningen.
Kommentarer
Skicka en kommentar