
God morgon folks!
Jag har faktiskt tagit mig några dagars ledighet och började denna morgon med att snabbt fixa mig några goda mackor. Kröp sedan upp i soffan i morgonrock, kaffe och dessa godingar för att titta på morgon-tv. Hur mysigt är inte det???
Det här är verkligen snabbt bröd och gott att äta med exempelvis ostskivor, sallad och tomatskivor.
Jag stoppade i mig allt!! Men det är inte så farligt. Du kan se beräkningen nedan.
Hade tänkt kolla om de går att frysa in, men åt ju upp allt. Så går det när man är glupsk 😉 (och när det är gott). Frysa in ska dock inte vara något problem tänker jag....
Det här brödet är ju också finfint tillbehör till exempelvis sallad eller som bröd till en hamburgare.
Både pofiber och kokosmjöl brukar finnas på hyllan bland glutenfritt i affären. Kolla annars bland mjöler.
Det här är verkligen snabbt bröd och gott att äta med exempelvis ostskivor, sallad och tomatskivor.
Jag stoppade i mig allt!! Men det är inte så farligt. Du kan se beräkningen nedan.
Hade tänkt kolla om de går att frysa in, men åt ju upp allt. Så går det när man är glupsk 😉 (och när det är gott). Frysa in ska dock inte vara något problem tänker jag....
Det här brödet är ju också finfint tillbehör till exempelvis sallad eller som bröd till en hamburgare.
Både pofiber och kokosmjöl brukar finnas på hyllan bland glutenfritt i affären. Kolla annars bland mjöler.
2 ägg
1,5 msk kokosmjöl
1 msk (eller mer) riven parmesanost eller liknande, valfritt
1 msk pofiber
1 nypa oraffinerat salt
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225°C.- Vispa upp äggen och rör ner resterande ingredienser. Låt svälla i 1-2 minuter.
- Klicka ut och bred ut 4 stycken rundlar med hjälp av baksidan av en sked, på en bakplåtsklädd plåt. Ca 1 cm tjocka rundlar är lagom.
- Grädda 8-10 min i mitten av ugnen.
Det här brödet är även perfekt för dig som äter LCHF, Paleo (om du utesluter osten) samt ketogen kost.
Kommentarer
Skicka en kommentar