Den här goda smulpajen är gjord på mandelmjöl, kokosmjöl och riven kokos istället för vetemjöl.
Skiva 200 g syrliga äpplen och rulla dom i 1 msk sukrin melis samt kanel efter smak. Lägg i en pajform.
Mixa ihop: 2 dl mandelmjöl, ½ dl kokosmjöl, 3½ msk sukrin melis, 25 g riven kokos och 165 g smör till en smulig massa. Fördela detta över äppelskivorna.
Pudra över lite extra kanel.
Grädda i 200°C i 25-30 min tills den är gyllenbrun.
Servera med lättvispad grädde smaksatt med lite sukrin melis och äkta vanilj (inte vaniljsocker). Finns på burk vid bakningshyllorna på affären.
Värme & Kärlek
Christina
Skiva 200 g syrliga äpplen och rulla dom i 1 msk sukrin melis samt kanel efter smak. Lägg i en pajform.
Mixa ihop: 2 dl mandelmjöl, ½ dl kokosmjöl, 3½ msk sukrin melis, 25 g riven kokos och 165 g smör till en smulig massa. Fördela detta över äppelskivorna.
Pudra över lite extra kanel.
Grädda i 200°C i 25-30 min tills den är gyllenbrun.
Servera med lättvispad grädde smaksatt med lite sukrin melis och äkta vanilj (inte vaniljsocker). Finns på burk vid bakningshyllorna på affären.
Värme & Kärlek
Christina
Kommentarer
Skicka en kommentar