Härliga lördag!
Har haft besök i ett par dagar. Härligt att i sitt eget kök få bli bjuden på den godaste mat man kan tänka sig. Oxfilé med pepparsås och ugnsgrillade grönsaker i form av sötpotatis, rödbetor och gulbetor. Nomnomnom..
Jag hade bakat lite för att kunna bjuda på något gott bröd till frukost.
Gjorde Åses goda kesobröd som finns på hennes blogg 56kilo.se.
Finns det något ljuvligare än att ta en lång frukost i lugn och ro. Bara njuta av helgen. Regnet duggar ute och inne sprider sig doften av nybakat. En kopp kaffe och korsord fullbordar njutningen.
Här är receptet såsom jag gjorde det:
Värme & kärlek
Christina
Har haft besök i ett par dagar. Härligt att i sitt eget kök få bli bjuden på den godaste mat man kan tänka sig. Oxfilé med pepparsås och ugnsgrillade grönsaker i form av sötpotatis, rödbetor och gulbetor. Nomnomnom..
Jag hade bakat lite för att kunna bjuda på något gott bröd till frukost.
Gjorde Åses goda kesobröd som finns på hennes blogg 56kilo.se.
Finns det något ljuvligare än att ta en lång frukost i lugn och ro. Bara njuta av helgen. Regnet duggar ute och inne sprider sig doften av nybakat. En kopp kaffe och korsord fullbordar njutningen.
Här är receptet såsom jag gjorde det:
Mixa:
250 gram keso
6 ägg
6 ägg
Rör ihop:
2 msk fiberhusk
5 tsk bakpulver
3 msk kokosmjöl
1,5 dl mandelmjöl
1,25 dl fibrex
1 dl pumpakärnor
0,5 dl blandade hackade nötter
2 msk virgine kokosolja
salt ( jag tog ca 3/4-1 tsk, för jag tycker om när det blir lite smak på brödet)
Blanda ihop allt och häll i smord form. Strö eventuellt vallmofrön eller chiafrön ovanpå. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.5 tsk bakpulver
3 msk kokosmjöl
1,5 dl mandelmjöl
1,25 dl fibrex
1 dl pumpakärnor
0,5 dl blandade hackade nötter
2 msk virgine kokosolja
salt ( jag tog ca 3/4-1 tsk, för jag tycker om när det blir lite smak på brödet)
Värme & kärlek
Christina
Kommentarer
Skicka en kommentar