Denna underbara sås är fantastisk till stekt, kokt eller grillad lax, eller varför inte till en härlig nyfångad öring?
Jag hade lyckan häromdagen att dra upp en fin öring. Faktiskt min första någonsin. Vilken lycka!! Jag var stolt som en tupp.
Och det är ju så fantastiskt gott! Tyvärr skulle vi åka hem samma dag, så vi fick frysa in den.
Dagen innan hade vi lax på bordet och då hade vi den här enormt goda såsen. Skålen blev renskrapad.
2 port
1 dl majonnäs
4½ tsk färsk och finriven ingefära. Se till att den är riktigt färsk och saftig
2 tsk pressad citron
1 krm örtsalt
2 msk hackad färsk dill
1 msk hackad kapris
Rör ihop och njut!!
Jag hade lyckan häromdagen att dra upp en fin öring. Faktiskt min första någonsin. Vilken lycka!! Jag var stolt som en tupp.
Och det är ju så fantastiskt gott! Tyvärr skulle vi åka hem samma dag, så vi fick frysa in den.
Dagen innan hade vi lax på bordet och då hade vi den här enormt goda såsen. Skålen blev renskrapad.
2 port
1 dl majonnäs
4½ tsk färsk och finriven ingefära. Se till att den är riktigt färsk och saftig
2 tsk pressad citron
1 krm örtsalt
2 msk hackad färsk dill
1 msk hackad kapris
Rör ihop och njut!!
Stolt tupp! :) |
Kommentarer
Skicka en kommentar