Krax krax!
Känner mig som något katten släpat in. Har jobbat stenhårt med att bära kartonger och packa upp och in i skåp med flyttgrejer åt min systerson som har flyttat till ett underbart hus på landet.
Fruktträden slåss på tomten och gamla lador i mängder. Tomater och gurkor i växthuset. Ja idyll!!
Var ju lite förkyld innan, men mådde inte dåligt. Men nu tog jag nog i för mycket tror jag. 10 timmars flyttdagar var nog inte vad min förkylningskropp ville ha... Äh, man blir ju frisk nån gång. Ska inte klaga för mycket.
Smittade ner min dotter också. Tur hon hann jobba klart sina 2 dagar som stylist, med make-up och hår för photo shoot till modeföretaget Nidodileda som var i Stockholm och Gamla stan. Stolt mamma!! Yes! :)
Jag skämde bort oss med en lyxomelett såhär på morgonkvisten. Omeletter går ju att variera i all oändlighet.
Känner mig som något katten släpat in. Har jobbat stenhårt med att bära kartonger och packa upp och in i skåp med flyttgrejer åt min systerson som har flyttat till ett underbart hus på landet.
Fruktträden slåss på tomten och gamla lador i mängder. Tomater och gurkor i växthuset. Ja idyll!!
Var ju lite förkyld innan, men mådde inte dåligt. Men nu tog jag nog i för mycket tror jag. 10 timmars flyttdagar var nog inte vad min förkylningskropp ville ha... Äh, man blir ju frisk nån gång. Ska inte klaga för mycket.
Smittade ner min dotter också. Tur hon hann jobba klart sina 2 dagar som stylist, med make-up och hår för photo shoot till modeföretaget Nidodileda som var i Stockholm och Gamla stan. Stolt mamma!! Yes! :)
Jag skämde bort oss med en lyxomelett såhär på morgonkvisten. Omeletter går ju att variera i all oändlighet.
Omelett
4 sprättägg
1 msk vatten
Örtsalt (herbamare)
Svartpeppar
Smör (osaltad)
1 pkt bacon (skippa om du inte äter fläskkött)
6 champinjoner
½ dl hackad purjolök
1/4 gul paprika
Tomat i skivor
Buffalomozzarella (innehåller i jämförelse med komjölk mer mineraler, mindre kolesterol och mer proteiner)
Parmesanost
Basilika (färsk)
Chiafrön (mortlade)
- Vispa upp omelettsmeten med kryddorna
- Klipp bacon i bitar.
- Skär svampen i skivor
Stek bacon och svamp i lite smör tills det fått fin färg och baconet är lite knaprigt
- Lägg i grovhackad paprika och låt steka med en kort stund
- Häll i omelettsmeten
Rör om så att allt blandas.
- Strössla över hackad purjo och skivad mozarella.
- Riv lite parmesanost över härligheten
- Lägg på tomatskivor och låt dom få bli varma
- Hacka och strö över färsk basilika
Tills sist häller du över 1-2 msk mortlade chiafrön (inte med på bild)
GOTT!!!!
Kommentarer
Skicka en kommentar