Igår hade jag besök av en fantastisk vän. Vi satt och surrade till klockan var 2.30. :)
Hahaa jaa vi var nog väldans pratnödiga. När man är uppe sådär sent så blir man ju lite sugen, ni vet....
På nåt som går fort, är supergott och passar att bjuda på. LANGOS!! Yey!!
Nu äter ju inte jag mjölmat då, så då blev det LCHF-style. Snuskigt gott kan jag tillägga. Och superenkelt.
På 20 min hade vi vårt gottiga på bordet och högg in.
Det här blir till 2 stora langos. Vill man kan man med fördel göra en enda stor och när de är klara, stansa ut små rundlar med hjälp av ex en pepparkaksform. Då är de ju perfekta att servera som förrätt eller som tilltugg. Ett glas champagne till...ja ni förstår :)
2 ägg
2 msk majonnäs (egengjord eller Hellmans)
2 dl riven smakrik ost. Jag hade Västerbotten
2 tsk pofiber. Den hittar du bland glutenfria produkter i affären
1 nypa cayennepeppar
Vispa ihop allt och häll ut till två "pannkakor" på en bakplåtsklädd ugnsplåt.
Grädda i 225°C i ca 8 min. Håll koll så de inte bränns.
Lägg upp på tallrik och lägg på önskad fyllning. Jag valde lätt uppvispad smetana, räkor, hackad röd lök, gräslök samt lite nymalen svartpeppar.
Creme fraiche och romcaviar är även det jättegott.
Hugg in och njut!
Hahaa jaa vi var nog väldans pratnödiga. När man är uppe sådär sent så blir man ju lite sugen, ni vet....
På nåt som går fort, är supergott och passar att bjuda på. LANGOS!! Yey!!
Nu äter ju inte jag mjölmat då, så då blev det LCHF-style. Snuskigt gott kan jag tillägga. Och superenkelt.
På 20 min hade vi vårt gottiga på bordet och högg in.
Det här blir till 2 stora langos. Vill man kan man med fördel göra en enda stor och när de är klara, stansa ut små rundlar med hjälp av ex en pepparkaksform. Då är de ju perfekta att servera som förrätt eller som tilltugg. Ett glas champagne till...ja ni förstår :)
2 ägg
2 msk majonnäs (egengjord eller Hellmans)
2 dl riven smakrik ost. Jag hade Västerbotten
2 tsk pofiber. Den hittar du bland glutenfria produkter i affären
1 nypa cayennepeppar
Vispa ihop allt och häll ut till två "pannkakor" på en bakplåtsklädd ugnsplåt.
Grädda i 225°C i ca 8 min. Håll koll så de inte bränns.
Lägg upp på tallrik och lägg på önskad fyllning. Jag valde lätt uppvispad smetana, räkor, hackad röd lök, gräslök samt lite nymalen svartpeppar.
Creme fraiche och romcaviar är även det jättegott.
Hugg in och njut!
Kommentarer
Skicka en kommentar