Hej i regnrusket! Ujuj, vilken blåst och regn det har varit. Men nu börjar solen faktiskt att titta fram lite här i Stockholm. Fantastiskt mysigt att få spendera lite kvalitetstid med sin dotter. Det är vi inte bortskämda med. Sedan blir det ju även lite jobb naturligtvis.
Vi har njutit av en kycklingsallad med en så ruskigt god curryaioli som min dotter, Johanna gjorde. Jag brukar vanligtvis göra en egen majonnäs på macadamiaolja som blir fantastiskt gott.
Nu fuskade vi och tog Hellmans. Ibland måste man få fuska. Ekologisk macadamiaolja är inte billig och just nu gäller det att hålla i plånboken lite.
Den fantastiskt goda kycklingsalladen har jag lagt in förut t.ex här
Den här gången tog vi kalkonbacon istället för vanligt bacon
Nannas Curryaioli:
1 brk Hellmans majonnäs (ca 4 msk)
ca ½ krm herbamare örtsalt
2 tsk curry
3 vitlöksklyftor, pressade
Fabulöst gott!! Även ett mycket bra alternativ om man inte äter mejerier såsom crème-fraichedressingar
Vi har njutit av en kycklingsallad med en så ruskigt god curryaioli som min dotter, Johanna gjorde. Jag brukar vanligtvis göra en egen majonnäs på macadamiaolja som blir fantastiskt gott.
Nu fuskade vi och tog Hellmans. Ibland måste man få fuska. Ekologisk macadamiaolja är inte billig och just nu gäller det att hålla i plånboken lite.
Den fantastiskt goda kycklingsalladen har jag lagt in förut t.ex här
Den här gången tog vi kalkonbacon istället för vanligt bacon
Nannas Curryaioli:
1 brk Hellmans majonnäs (ca 4 msk)
ca ½ krm herbamare örtsalt
2 tsk curry
3 vitlöksklyftor, pressade
Fabulöst gott!! Även ett mycket bra alternativ om man inte äter mejerier såsom crème-fraichedressingar
Kommentarer
Skicka en kommentar