Vi var och hälsade på min särbos syster. Dom har kor och naturligtvis även kalvar. De har eko-kravproduktion.
Dessa små söta kalvar som diade mina fingrar. Jag blev käääär. Den ena kalven var så rolig. Så fort jag tog upp mobilen för att fota den så gjorde den grimaser och rullade med huvudet. En riktig pajas :)
När vi kom hem till stugan så fortsatte vi mystiden med supergod mat. Vi gjorde raclette med älgkött i tunna skivor, racletteost, tzatziki, persiljeaioli, syltlök och cornichons. En fräsch sallad till och ett gott rött vin - Adobe Reserva Emiliana. Ekologiskt såklart.
Jag är ju inte så förtjust i teflon, så nästa gång ska jag klippa till flera små fyrkanter av bakplåtspapper att lägga i formarna för osten.
En god tzatziki har du HÄR. Det är oftast min älskling som gör den. Ingen klår honom på fingrarna när det gäller den.
Persiljeaiolin är lika superenkel att göra som den är supergod:
Blanda majonnäs med vitlök. Blanda ner rejält med klippt persilja.
Värme & Kärlek
Christina
Christina
Kommentarer
Skicka en kommentar