𝐺𝑂𝐷 𝐻𝐸𝐿𝐺 💚 mina vänner!
Mmm! Jag lovade ju att jag skulle skriva om Nyårsvickningen vi hade.
Enkelt! Superenkelt!
Blev mycket omtyckt. - "Jaa du Christina.. vad du kan hitta på, allt möjligt gott".
Då blir man lite gla´😆, ja jättegla´
Receptet liknar mitt langos-recept (LCHF), men jag skippade pofibern. Man kan ha den också om man vill ha det lite "brödigare". Lättare att äta med fingrarna då om man skulle vilja det. Vi åt dock som civiliserat folk, med kniv och gaffel, *fniss.
2 ägg
2 msk majonnäs (egengjord eller Hellmans)
2 dl riven smakrik ost. Jag hade Västerbotten
2 tsk pofiber. Valfritt. Den hittar du annars bland glutenfria produkter i affären
1 nypa cayennepeppar
Nu kan du ge din egna smak till de små godingarna
Vi hade:
Rysk yoghurt (Smetana är också jättegott)
Röd lök, finhackad
Räkor
Caviar
Värme och Kärlek
𝓒𝓱𝓻𝓲𝓼𝓽𝓲𝓷𝓪
Mmm! Jag lovade ju att jag skulle skriva om Nyårsvickningen vi hade.
Enkelt! Superenkelt!
Blev mycket omtyckt. - "Jaa du Christina.. vad du kan hitta på, allt möjligt gott".
Då blir man lite gla´😆, ja jättegla´
Receptet liknar mitt langos-recept (LCHF), men jag skippade pofibern. Man kan ha den också om man vill ha det lite "brödigare". Lättare att äta med fingrarna då om man skulle vilja det. Vi åt dock som civiliserat folk, med kniv och gaffel, *fniss.
2 ägg
2 msk majonnäs (egengjord eller Hellmans)
2 dl riven smakrik ost. Jag hade Västerbotten
2 tsk pofiber. Valfritt. Den hittar du annars bland glutenfria produkter i affären
1 nypa cayennepeppar
- Vispa ihop allt och häll ut på en bakplåtsklädd ugnsplåt.
- Strö gärna lite extra ost ovanpå
- Grädda i 225°C i ca 8 min. Håll koll så de inte bränns.
- Stansa genast ut rundlar i valfri storlek med hjälp av ett glas eller en mugg
- Lägg över dem på ett serveringsfat
Nu kan du ge din egna smak till de små godingarna
Vi hade:
Rysk yoghurt (Smetana är också jättegott)
Röd lök, finhackad
Räkor
Caviar
Värme och Kärlek
𝓒𝓱𝓻𝓲𝓼𝓽𝓲𝓷𝓪
Kommentarer
Skicka en kommentar