Hejhej!
En liten "snaskig snabbis" kommer såhär på fredagskvällen.
Näh, inga konstiga tankar nu. Jag talar ju naturligtvis om nåt snaskigt gott att äta som går supersnabbt att göra.
Satt i soffan och blev sådär riktigt sugen på nåt gott under tiden jag tittade på Masterchef på TV. Ni vet - De frestar ju en del.
Nu är det här ingen jämförelse över huvud taget Gud bevare. Bara ett snabbt sätt att få lite mer hälsosamt fredags- eller lördagsgodis
Häpp!! Lätt fixat!
Hetta upp en panna o lägg ner nötterna i torr panna
Låt dem under omrörning få fin guldbrun färg. Passa så de inte bränns
Häll över lite rå honung
Rör runt tills honungen blivit gyllenbrun
Häll upp glest på ett fat att svalna och stelna
Salta med några nypor Himalayasalt
MUMS!!
En liten "snaskig snabbis" kommer såhär på fredagskvällen.
Näh, inga konstiga tankar nu. Jag talar ju naturligtvis om nåt snaskigt gott att äta som går supersnabbt att göra.
Satt i soffan och blev sådär riktigt sugen på nåt gott under tiden jag tittade på Masterchef på TV. Ni vet - De frestar ju en del.
Nu är det här ingen jämförelse över huvud taget Gud bevare. Bara ett snabbt sätt att få lite mer hälsosamt fredags- eller lördagsgodis
Häpp!! Lätt fixat!
NYTTIGT GODIS!
En näve osaltade ekologiska cashewnötterHetta upp en panna o lägg ner nötterna i torr panna
Låt dem under omrörning få fin guldbrun färg. Passa så de inte bränns
Häll över lite rå honung
Rör runt tills honungen blivit gyllenbrun
Häll upp glest på ett fat att svalna och stelna
Salta med några nypor Himalayasalt
MUMS!!
Kommentarer
Skicka en kommentar