Nu är jag med kamera! HURRA!!!
Nu är mitt hem upp- och nervänt, då jag drar runt möbler och bord för att få bästa ljuset till bilderna. 90 foton ska ju in till hälsoboken. Här ser ni kaoset!!
Hade ju knäppt alla kort tidigare, men kameran var för dålig för att bilderna skulle bli tillräckligt skarpa i tryck.
Jag har inte sökt något förlag ännu utan väntar med det tills att allt är klart.
Här har helgen varit underbar. Hade sova-över-besök av en kär väninna och vi surrade och drack vin/sockerfria drinkar till långt in på nätterna.
Har ni provat att blanda i osötad granatäppeljuice i drinkar? Mycket gott kan jag säga.
Krossad is och mynta eller citronmeliss.
Blev bjuden på middag hos s-bon också. När vi träffades så gjorde jag denna rätt till honom, vilken han nu har tagit över. Så otroligt gott och roligt att få bli bjuden på hemlagat. Även fast jag älskar att stå vid spisen, så är det en ren njutning att få sätta sig till dukat bord med god mat på tallriken.
Jag vet inte exakta mått
älgkött, denna gång av fransyska
grädde
tomatpuré
kantareller
syltlök
lite svartvinbärsgelé
enbär
viltfond
örtsalt, nymalen svartpeppar
Servera med ångkokt blomkål kryddad med örtsalt och nymald svartpeppar och en blandsallad
Ekologiskt naturligtvis
Nu är mitt hem upp- och nervänt, då jag drar runt möbler och bord för att få bästa ljuset till bilderna. 90 foton ska ju in till hälsoboken. Här ser ni kaoset!!
Hade ju knäppt alla kort tidigare, men kameran var för dålig för att bilderna skulle bli tillräckligt skarpa i tryck.
Jag har inte sökt något förlag ännu utan väntar med det tills att allt är klart.
Här har helgen varit underbar. Hade sova-över-besök av en kär väninna och vi surrade och drack vin/sockerfria drinkar till långt in på nätterna.
Har ni provat att blanda i osötad granatäppeljuice i drinkar? Mycket gott kan jag säga.
Krossad is och mynta eller citronmeliss.
Blev bjuden på middag hos s-bon också. När vi träffades så gjorde jag denna rätt till honom, vilken han nu har tagit över. Så otroligt gott och roligt att få bli bjuden på hemlagat. Även fast jag älskar att stå vid spisen, så är det en ren njutning att få sätta sig till dukat bord med god mat på tallriken.
Jag vet inte exakta mått
ÄLGSKAVSGRYTA
älgkött, denna gång av fransyska
grädde
tomatpuré
kantareller
syltlök
lite svartvinbärsgelé
enbär
viltfond
örtsalt, nymalen svartpeppar
- Skiva halvtinat kött till tunna skivor i matberedaren
- Stek skivorna, gärna i en gjutjärnsgryta
- Lägg i resten av ingredienserna, utom syltlöken
- Låt köttet puttra under lock i 2 timmar
- Tillsätt syltlök de sista 15 min
Servera med ångkokt blomkål kryddad med örtsalt och nymald svartpeppar och en blandsallad
Ekologiskt naturligtvis
Kommentarer
Skicka en kommentar