Hemma igen efter en lååång härlig helg. Tog även lite ledig från datorn.
Har sett att många varit inne och kollat på detox och njurrening/leverrening. Ni hittar det under fliken "Hälsa".
Jag ska uppdatera er lite på fronten.
Har snart gjort klar min njurrening. Jag köpte mig flytande hydrangea som jag tar en pipett med pyttelite vatten, minst 15 min för måltid, 2 ggr/dag. Den tas upp bäst på fastande mage. Köpte den via Regina Ryderberg
Kan inte säga att jag känner av något, men därmed inte sagt att det inte funkar. Kanske bra att jag inte märker av...
När den är avklarad så kommer jag till leverreningen (eller reningen av gallblåsan kanske, eftersom det är gallstenar som ska komma ut). Jag tror benhårt på att stödja kroppen på det här sättet någon gång. Har även fått ok från min läkare, så jag känner mig helt lugn i det. Inte mkt som kan hända så att säga och inget farligt/skadligt. Men är ni osäker, så hör er för. Men många läkare är ju dessvärre skeptiska och har lärt sig vara skeptiska till örter och annat naturligt.
Har inte direkt ätit någon detoxmat i helgen, så nu sätter jag igång igen. Min kropp reagerar så fort jag drar iväg för länge med lite mastigare tyngre mat, såsom rött kött och efterrätter/bröd, även om de görs på kokos- och mandelmjöl. Jag gjorde som vanligt mitt val. Men nu ska jag tillbaka till det som min kropp mår bäst av.
Ägg är ju så nyttigt så oftast blir det ett inslag av ägg varje frukost. En favvo som jag har är mjukstekt strimlad vitkål som blir lite gyllene (inte bränd), väl kryddad med örtsalt, paprikapulver, persilja, färskriven gurkmeja, svartpeppar, chili, samt exempelvis purjo, champinjoner etc. tillsätter ett lätt uppvispat ägg utblandad med 1 msk vatten och kryddad med peppar och örtsalt och rör runt till en äggröra/omelett. Kryddar sedan gärna lite extra med Ödsmåls örtsalt med nässla. (Nej inte sponsrad, tycker bara att den är supergod och nyttig)
Rätten på fotot är av en enklare variant.
Serverar sedan gärna tillsammans med rejäla mängder av olika sallader, urkärnad tomat och gärna alfalfa .
Denna rätt går att variera i all oändlighet.
Använder numera aldrig rapsolja. Jag väljer hälsosammare alternativ såsom ghee, avokadoolja och/eller kokosolja.
Ha en fortsatt härlig vecka!
Värme & Kärlek
Christina
Kommentarer
Skicka en kommentar