Då var det snart fredag kväll!
Idag vid lunch så blev jag sugen på något att stoppa i munnen. Brukar annars inte ha så mycket behov av riktig lunch. Det jag brukar göra vid lunch är gröna smoothies. Då handlar det inte om snaskiga yoghurtsmoothies med bananer, utan mer just näringstäta grönbladiga sådana. Idag ville jag ha något annat än smoothie, men ville fortfarande hålla mig till något grönt och nyttigt.
Jag säger bara det.... Det här måste ni testa! Det blev så in i norden gott. Perfekt även att ha som tillbehör till något protein t.ex lax eller kyckling.
Vill du inte ha äpplet så är det bara att utesluta det.
Idag vid lunch så blev jag sugen på något att stoppa i munnen. Brukar annars inte ha så mycket behov av riktig lunch. Det jag brukar göra vid lunch är gröna smoothies. Då handlar det inte om snaskiga yoghurtsmoothies med bananer, utan mer just näringstäta grönbladiga sådana. Idag ville jag ha något annat än smoothie, men ville fortfarande hålla mig till något grönt och nyttigt.
Jag säger bara det.... Det här måste ni testa! Det blev så in i norden gott. Perfekt även att ha som tillbehör till något protein t.ex lax eller kyckling.
Vill du inte ha äpplet så är det bara att utesluta det.
100 g styckfryst spenat
1 msk pinjenötter
½ dl hackade valnötter
½ ekologiskt äpple i bitar. Skalet kvar
3/4 msk pressad ekologisk citron
Himalayasalt (eller herbamare/trocomare örtsalt)
Lite svartpeppar
Kokosolja
Torrosta äpple samt pinje-och valnötterna i panna tills pinjenötterna och äppelbitarna fått en gyllene färg
Lägg undan dem
Stek den frysta spenaten i kokosolja
Tillsätt pressad citron och kryddor
Lägg upp på en tallrik och fördela nötterna ovanpå
Vilket snacks!! <3
NJUT!!
Värme & Kärlek
Christina
Kommentarer
Skicka en kommentar