Fortsätt till huvudinnehåll

Fylld av energi

Hejsan!
Här händer det så mycket positivt just nu. Nytt jobb vilket innebär en massa roliga resor till Stockholm. Jätteroligt då jag kommer att få jobba för bästa Anette på TerapeutAkademin,. Som jag längtat efter att få jobba för henne igen. Samt att jag även en tid framöver kommer att få massor av tillfällen att få träffa min älskade dotter Johanna som är bosatt där.
Jag har ju halva min släkt boende där också. Så frågan är...kommer jag att hinna jobba? Hahahaaaaa.
Skämt åsido kommer det att bli helt fantastiskt bra. Längtar verkligen.
Jag har ju varit sjukskriven i 1½ år så glädjen är enorm.

Jag har även under många år jobbat på mitt problem med att vara trött hela tiden, svårigheter att gå ner i vikt, ständig halsbränna, känningar som om jag har hypotyreos utan att det visat sig på blodprover etc. Detta trots att jag är såååå noga med min kost och ger den enbart ekologisk och näringstät föda. Konditionen har det ju dock varit både si och så med det senaste året, eftersom jag har opererat foten och det kommer att ta ytterligare ett halvår innan det är helt läkt. Men problemen har jag haft även före operationen. Eller rättare sagt i 25 år. Massor av läkarkonsultationer och rekommendationer utan att det blivit bättre.

NUUUUU har jag har äntligen fått bukt på allt detta!!!!
Jag har läst och studerat länge och mycket och kommit fram till resultat som är helt fantastiska. Min halsbränna är borta, jag går äntligen ner i vikt och min trötthet är som bortblåst. Jag känner mig glad, fylld av energi och hela kroppen känns i ordning.
Det här har tagit och fortsätter ta ganska mycket tid från mitt bloggande då det innebär en ganska omfattande förändring i kosten och dokumentationer m.m.
Min förhoppning är att detta, när det är klart, kommer att valideras ordentligt och så småningom kunna komma er och många andra till gagn. Det kommer att ta sin tid då jag är mycket noga och vill att allt ska vara otadligt. Allt ska beräknas och räknas ut korrekt. Jag vill även att det ska vara enkelt att anamma.
Mycket jobb har jag framför mig med det här. Men OJ, så skoj!! Tänk om fler kan bli hjälpta....


Värme & Kärlek
Christina










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Undersökning av makrill i tomatsås. Aluminium och Bisfenoler

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Greatlife Hejhej! Att äta fisk flera gånger i veckan är ju supernyttigt om man väljer klokt. Norsk odlad lax som inte är ekologisk har jag skrivit om mer än en gång, så den harrangen tar vi inte igen 😉 Själv äter jag mycket pinklax, chumlax och makrill i tomatsås. Det senare tycker jag är ett superenkelt sätt att få i sig fisk. Makrill i tomatsås är gott till omelett, qinoa och sallad. Perfekt frukost- eller lunchmat. Ibland äter jag det även till middag med quinoa. Några exempel på det hittar du  HÄR  och HÄR Jag har ju som ni ser i recepten valt att skölja bort tomatsåsen för att eliminera risken för eventuell kontaminering med aluminiumet. Nu tänkte jag att jag måste ta reda på fakta gällande detta, samt om det finns risk för bisfenol BPA i det skyddande lagret som finns innanför. Jag vill ju att du och jag ska kunna äta med gott samvete utan att oroa oss. Så sagt och gjort.... Jag har nu kollat ABBA, Konsums...

Gudomligt god och krämig tacopaj. Glutenfri/LCHF

Den här pajen har en spröd, knaprig botten, krämigt innehåll och en topping att dö en smula för. Aaah, smaklökarna får verkligen sitt. Fantastiskt god paj! Jag föreslår att du använder dig av ekologisk tacokrydda. Santa Maria, Garant och Spicemaster är några av de som har ekologisk tacokrydda. Då slipper du onödiga tillsatser.  Du kan naturligtvis istället blanda din egen krydda istället för att köpa färdig om du hellre vill det. Blanda då paprikapulver, lökpulver, curry, cayennepeppar, vitlökspulver, spiskummin (mycket av den kryddan), örtsalt, torkad oregano, pressad färsk vitlök och chilisås till en pasta som du klickar ner i den stekta färsen. Rör om och tillsätt även lite vatten som får koka in i köttfärsen.  Ca 4 port Pajskal : 2.5 dl mandelmjöl 2 msk kokosmjöl 1 msk pofiber 0,5 dl vita skalade sesamfrön (tänk på att vissa sorter kan vara kontaminerade med gluten i produktionen. Läs på förpackningen om du är riktigt känslig) 1 msk fiberhusk 50 g smör 0,5 tsk oraffi...

Grymt goda pommes strips på kålrabbi

Ibland finns det bara sådär supergoda alternativ som gör att man aldrig behöver längta tillbaka till de mindre nyttiga "originalen". Vill man hellre fritera dessa så går det naturligtvis jättebra. Använd då avokadoolja, druvkärneolja eller kokosolja som alla har en hög rykpunkt, vilket gör att inga giftiga ångor bildas. Doppa dem gärna i arrowrot före friteringen. Salta och krydda efteråt. Jag har den här gången valt ugnen eftersom jag inte hade så mycket olja hemma och för att även ugnsrostade kålrabbistrips blir supergott. Det här tillbehöret kommer även dina barn att älska. Serverad till en god köttbit och kanske lite bea så går knappt att känna skillnad på vanliga strips och de här. Såhär gott kryddade blir de en riktig hit! Åh nu blir jag ju jättesugen. Man när klockan är över 21 på kvällen så blir det ingenting av med det snålvattnet... 😋 Kålrabbi Kokosolja Herbamare/Troccomare örtsalt Paprikapulver (Paprika är otroligt besprutat så använd ekologis...