Fortsätt till huvudinnehåll

Fylld av energi

Hejsan!
Här händer det så mycket positivt just nu. Nytt jobb vilket innebär en massa roliga resor till Stockholm. Jätteroligt då jag kommer att få jobba för bästa Anette på TerapeutAkademin,. Som jag längtat efter att få jobba för henne igen. Samt att jag även en tid framöver kommer att få massor av tillfällen att få träffa min älskade dotter Johanna som är bosatt där.
Jag har ju halva min släkt boende där också. Så frågan är...kommer jag att hinna jobba? Hahahaaaaa.
Skämt åsido kommer det att bli helt fantastiskt bra. Längtar verkligen.
Jag har ju varit sjukskriven i 1½ år så glädjen är enorm.

Jag har även under många år jobbat på mitt problem med att vara trött hela tiden, svårigheter att gå ner i vikt, ständig halsbränna, känningar som om jag har hypotyreos utan att det visat sig på blodprover etc. Detta trots att jag är såååå noga med min kost och ger den enbart ekologisk och näringstät föda. Konditionen har det ju dock varit både si och så med det senaste året, eftersom jag har opererat foten och det kommer att ta ytterligare ett halvår innan det är helt läkt. Men problemen har jag haft även före operationen. Eller rättare sagt i 25 år. Massor av läkarkonsultationer och rekommendationer utan att det blivit bättre.

NUUUUU har jag har äntligen fått bukt på allt detta!!!!
Jag har läst och studerat länge och mycket och kommit fram till resultat som är helt fantastiska. Min halsbränna är borta, jag går äntligen ner i vikt och min trötthet är som bortblåst. Jag känner mig glad, fylld av energi och hela kroppen känns i ordning.
Det här har tagit och fortsätter ta ganska mycket tid från mitt bloggande då det innebär en ganska omfattande förändring i kosten och dokumentationer m.m.
Min förhoppning är att detta, när det är klart, kommer att valideras ordentligt och så småningom kunna komma er och många andra till gagn. Det kommer att ta sin tid då jag är mycket noga och vill att allt ska vara otadligt. Allt ska beräknas och räknas ut korrekt. Jag vill även att det ska vara enkelt att anamma.
Mycket jobb har jag framför mig med det här. Men OJ, så skoj!! Tänk om fler kan bli hjälpta....


Värme & Kärlek
Christina










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Godaste lammsteken

Men Glad Påsk på er finingar! Jag hade tänkt ligga lite lågt under påsken med bloggen, men jag kan inte hålla mig. Idag gjorde jag en lammstek som blev något så ofantligt god. Klart jag måste dela med mig av receptet till er. Jag brukar alltid göra lamm till påsk. Det hör liksom till. Men den här gången fick jag för mig att göra marinad. Brukar annars "bara" gnida in köttet i kryddor och sticka in vitlök i fickor. Det brukar bli mumsigt det med. Men den här blev så saftig och med massor av goda smaker. Inge ullkofta. Det är det värsta jag vet. Nu kan man inte alltid rå över hur själva köttet smakar, men med rätta kryddningen och marinad så kan man reglera smaken ofantligt.  Har varit ute i solen dag också. Nere på sjön i flera timmar. Det var fisketävling. Jag drog inte upp en endaste firre. Men vad gör väl det i finvädret. Och naturligtvis hade jag solstolen med mig. Lite lyx i tillvaron skadar ju inte eller hur? :D Med rödvinssås Jag hade en lam

Airfryer – Bra eller Dåligt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Kitchentime och Kökets favoriter LÄS ÄVEN LÄNGST NER I INLÄGGET FÖR EN GLÄDJANDE UPPDATERING Många har väl uppmärksammat den nya fritösen som finns ute på marknaden nu.  Philips Airfryer som behandlar maten med varmluft istället för en massa olja. Så långt verkar allt vara kanon, eftersom det kan vara mycket dyrt att fritera mat i riktig kvalitetsolja som tål upphettning, utan att oljan ska oxidera vid höga temperaturer, som är nyttiga för oss och inte innehåller bekämpningsmedel och som dessutom är smaklösa. Den enda oljan jag då kan tänka mig är smaklös kokosolja.   Vill du i din matlagning (eller vanlig fritering) använda kokosolja utan smak, så kallad deodoriserad, så välj märken såsom Cocosa eller Kokovita som är utan processtillsatser och görs från nyplockade färska nötter. Den deodoriserade (smaklösa) kokosoljan kom­­mer annars med stor sannolikhet från kopra. Kopra är ofta äldre torrt eller torkat fruktkött, som genom­gå

Undersökning av makrill i tomatsås. Aluminium och Bisfenoler

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Greatlife Hejhej! Att äta fisk flera gånger i veckan är ju supernyttigt om man väljer klokt. Norsk odlad lax som inte är ekologisk har jag skrivit om mer än en gång, så den harrangen tar vi inte igen 😉 Själv äter jag mycket pinklax, chumlax och makrill i tomatsås. Det senare tycker jag är ett superenkelt sätt att få i sig fisk. Makrill i tomatsås är gott till omelett, qinoa och sallad. Perfekt frukost- eller lunchmat. Ibland äter jag det även till middag med quinoa. Några exempel på det hittar du  HÄR  och HÄR Jag har ju som ni ser i recepten valt att skölja bort tomatsåsen för att eliminera risken för eventuell kontaminering med aluminiumet. Nu tänkte jag att jag måste ta reda på fakta gällande detta, samt om det finns risk för bisfenol BPA i det skyddande lagret som finns innanför. Jag vill ju att du och jag ska kunna äta med gott samvete utan att oroa oss. Så sagt och gjort.... Jag har nu kollat ABBA, Konsums egna och