Ja hej och hå!
Snart bär det iväg till Stockholm för en månad. Nytt jobb väntar och mycket ska planeras innan jag åker.
Kände idag när jag mellan inköp, tvätt, packning, rensning av förråd då jag ska ta med mig prylar till min dotter och smygstartjobb att jag inte riktigt hann med att laga mat. Jag blev saligt lycklig när jag kom på att jag i förra veckan inhandlade färdiga köttfärsbiffar. Men nu har det brunnit för tanten tror ni nu.... Jag köper ju aldrig färdig mat. Men joooohooodå. Jag fick ju tag i något som är precis lika fint och naturligt tillagat som om det vore gjort i det egna köket.
I samma veva som jag köpte den fina buljongen som jag skrev om för några dagar sedan, inhandlade jag även kycklingbiffar från samma företag. Helt utan tillsatser, ekologiskt och utan raffinerade salter (jag har skrivit och frågat).
Hur goda som helst. Värmde på dom i lite ghee och stekte delad pak choi i samma veva som jag kryddade med örtsalt och chiliflingor. Ringlade lite sötsur sås på. Serverade på en bädd av ekologisk babyspenat och -voilà, så hade jag min middag. Snabbt och nyttigt.
Jag kan verkligen varmt rekommendera dessa kycklingpannbiffar. Supergoda! Det finns köttbullar också. YES!!
Snart bär det iväg till Stockholm för en månad. Nytt jobb väntar och mycket ska planeras innan jag åker.
Kände idag när jag mellan inköp, tvätt, packning, rensning av förråd då jag ska ta med mig prylar till min dotter och smygstartjobb att jag inte riktigt hann med att laga mat. Jag blev saligt lycklig när jag kom på att jag i förra veckan inhandlade färdiga köttfärsbiffar. Men nu har det brunnit för tanten tror ni nu.... Jag köper ju aldrig färdig mat. Men joooohooodå. Jag fick ju tag i något som är precis lika fint och naturligt tillagat som om det vore gjort i det egna köket.
I samma veva som jag köpte den fina buljongen som jag skrev om för några dagar sedan, inhandlade jag även kycklingbiffar från samma företag. Helt utan tillsatser, ekologiskt och utan raffinerade salter (jag har skrivit och frågat).
Hur goda som helst. Värmde på dom i lite ghee och stekte delad pak choi i samma veva som jag kryddade med örtsalt och chiliflingor. Ringlade lite sötsur sås på. Serverade på en bädd av ekologisk babyspenat och -voilà, så hade jag min middag. Snabbt och nyttigt.
Jag kan verkligen varmt rekommendera dessa kycklingpannbiffar. Supergoda! Det finns köttbullar också. YES!!
Kommentarer
Skicka en kommentar