Hej mina vänner!
Jag har precis suttit och tittat på en jättefin musikvideo. Min dotter (Johanna Stenlund som är proff. utbildad makeup-artist) var stylist med hår och makeup, så att såklart är jag ju lite extra stolt. Videon är verkligen vackert gjord och musiktexten så fin.
Ni kan se den här nedan om ni vill :)
Åh så lättsamt jag har haft det i några dagar nu. Har haft kvar av den varmrökta laxen från Börtnan.
Igår rostade jag grönsaker till.
Skivade sedan grönsaker:
Jag har precis suttit och tittat på en jättefin musikvideo. Min dotter (Johanna Stenlund som är proff. utbildad makeup-artist) var stylist med hår och makeup, så att såklart är jag ju lite extra stolt. Videon är verkligen vackert gjord och musiktexten så fin.
Ni kan se den här nedan om ni vill :)
Åh så lättsamt jag har haft det i några dagar nu. Har haft kvar av den varmrökta laxen från Börtnan.
Igår rostade jag grönsaker till.
Först gjorde jag grönkålschips. Rev färsk ekologisk grönkål (från Ås trädgård) och tog bort tjocka stjälkar och nervtrådar.
Ringlade över smält kokosolja, kryddade och rostade i ugn 125° i 20 min. (Ett perfekt helgtips som chips, mumsmums)
Skivade sedan grönsaker:
vitkål (mycket)
purjolök
fänkål
halverade tomater
Lade grönsakerna i en gjutjärnspanna
Ringlade över smält kokosolja och kryddade med örtsalt och svartpeppar.
Ringlade över smält kokosolja och kryddade med örtsalt och svartpeppar.
Jag ugnsstekte grönsakerna i ugnen på 200 °
Blandade med grönkålschipsen och smaksatte allt med citronolivolja och vitlökspulver
Nyttigt, snabbt och enkelt. Idag hade jag lite kvar av grönsakerna och laxen. Gjorde då även en sallad till och serverade med kokta ägghalvor och avokado. Det blev en riktigt härlig lunch.

Kommentarer
Skicka en kommentar