Hejsan!
Jag tänkte fortsätta ge er lite nyttiga tips på hälsosam frukost/lunch
Det är ju inte helt fel om det går supersnabbt att tillaga också, eller hur? :)
Idag blev det ekologiska ägg, älgkorv, ekologisk paprika och pak soi (många namn på den älsklingen: bok choy, kinakål, sellerikål, bok soi, pak soy....osv.
Den lilla krispigt goda rackaren använder jag ofta då den innehåller så många vitaminer. En liten bomb av vitaminer och mineraler faktiskt. Bl. a C-vitamin.
Då ägget innehåller alla vitaminer och mineraler förutom just C-vitamin så blir tallriken fulländad med just denna grönsak, samt paprika som även den innehåller C-vitamin. Mer om kål och dess hälsofördelar kan du hitta här
Jag gjorde en röra av äggen som jag stekte i en blandning av ghee och virgin kokosolja. Blandade ner älgkorven i bitar, kålen i lite större bitar samt strimlad paprika.
Kryddade med herbamare örtsalt och nymalen svartpeppar. Till det åt jag lite extra ekologisk kryddsmör. Det kan man utesluta om man vill, men jag som håller inne på ohälsosamma kolhydrater behöver lite extra fett. Det hjälper till i förbränningen.
6 minuter tog det att tillaga detta, från att jag tog fram stekpannan och skar upp det jag skulle ha, till att jag lade upp det på tallrik.
Herbamare och Trocomare kan jag, förutom Celtic salt och Himalaya salt rekommendera starkt. Alla dessa är fulla av mineraler och är inte raffinerade. De är tvärt om, mot vanliga raffinerade salter, nyttiga för din metabolism. Såg att Himalyasalt börjar säljas i de vanliga affärerna nu. Vilket framsteg!
Trocomare och Herbamare innehåller förutom det nyttiga saltet även ekologiska örter.
Deras hemsida där dom beskriver sin tillverkning av dessa hittar du här
Jag tänkte fortsätta ge er lite nyttiga tips på hälsosam frukost/lunch
Det är ju inte helt fel om det går supersnabbt att tillaga också, eller hur? :)
Idag blev det ekologiska ägg, älgkorv, ekologisk paprika och pak soi (många namn på den älsklingen: bok choy, kinakål, sellerikål, bok soi, pak soy....osv.
Den lilla krispigt goda rackaren använder jag ofta då den innehåller så många vitaminer. En liten bomb av vitaminer och mineraler faktiskt. Bl. a C-vitamin.
Då ägget innehåller alla vitaminer och mineraler förutom just C-vitamin så blir tallriken fulländad med just denna grönsak, samt paprika som även den innehåller C-vitamin. Mer om kål och dess hälsofördelar kan du hitta här
Jag gjorde en röra av äggen som jag stekte i en blandning av ghee och virgin kokosolja. Blandade ner älgkorven i bitar, kålen i lite större bitar samt strimlad paprika.
Kryddade med herbamare örtsalt och nymalen svartpeppar. Till det åt jag lite extra ekologisk kryddsmör. Det kan man utesluta om man vill, men jag som håller inne på ohälsosamma kolhydrater behöver lite extra fett. Det hjälper till i förbränningen.
6 minuter tog det att tillaga detta, från att jag tog fram stekpannan och skar upp det jag skulle ha, till att jag lade upp det på tallrik.
Herbamare och Trocomare kan jag, förutom Celtic salt och Himalaya salt rekommendera starkt. Alla dessa är fulla av mineraler och är inte raffinerade. De är tvärt om, mot vanliga raffinerade salter, nyttiga för din metabolism. Såg att Himalyasalt börjar säljas i de vanliga affärerna nu. Vilket framsteg!
Trocomare och Herbamare innehåller förutom det nyttiga saltet även ekologiska örter.
Deras hemsida där dom beskriver sin tillverkning av dessa hittar du här
Kommentarer
Skicka en kommentar